Cookie og privatlivspolitik

Cookie og privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger


Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

spardinepenge ejes og drives af:

(Privatejet selskab uden selskabsform)
Email: info@spardinepenge.com
(Juridiske ejer)
Her efter omtalt som spardinepenge.com og eller spardinepenge

Cookies:

Vi anvender cookies til indsamling af statistik, forbedring og annoncering. Der indsamles cookies til denne brug på Facebook, Messenger, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn, Google, Google Ads, Google Analytics, Google Search Console, Google Merchant Center, Google Manufacturer Center, Google MyBusiness, Google Tag Manager, Bing, Microsoft Advertising, Bing Webmaster Tools, Yandex, Yandex Webmaster Tools, Microsoft Azure, Mailchimp og Apple Maps.

Ligeledes anvendes emails der oplyses ved tilmelding af nyhedsbrevet til remarketing gennem Facebook, Messenger, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn, Google, Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Microsoft Advertising og Mailchimp.

Emails indsamlet i denne sammenhæng opbevares krypteret på vores server.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@spardinepenge.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

spardinepenge.com ejes og drives af:

(Privatejet selskab uden selskabsform)
Email: info@spardinepenge.com
(Juridiske ejer)

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (Så vi kan sende dig vores nyhedsbrev), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over spardinepenge behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

Datatilsynets klageformular kan findes og downloades her.

Risskov, 17.02.21